Công Ty Cổ Phần Dịch Vụ Thực Phẩm Quốc Tế Fosi

BÀI VIẾT

Bài viết này chúng ta sẽ cùng tìm hiểu về Giấy công bố sản phẩm tiếng anh là gì hay Giấy công bố chất lượng sản phẩm tiếng anh là gì nhé!

Đầu tiên, chúng ta phải biết công bố sản phẩm (công bố chất lượng sản phẩm) là quy trình bắt buộc theo quy định đặt ra mà cơ sở, doanh nghiệp phải thực hiện. Hiện nay, công bố sản phẩm chia làm 02 nhánh là: tự công bố sản phẩm & đăng ký bản công bố sản phẩm. Nào, bây giờ chúng ta đi tìm hiểu thông tin chính nhé!

Giấy công bố sản phẩm tiếng anh là gì?

Giấy phép công bố sản phẩm tiếng Anh là văn bản pháp lý mà doanh nghiệp dùng để tự công bố hay đăng ký bản công bố chất lượng sản phẩm thực phẩm được thể hiện bằng tiếng Anh.

Như thông tin bên trên, thì giấy công bố chất lượng sản phẩm cũng sẽ có 02 bản tiếng Anh riêng biệt là:

  • Bản tự công bố sản phẩm tiếng Anh: Product Self-declaration
  • Giấy đăng ký bản công bố sản phẩm (công bố tiêu chuẩn chất lượng sản phẩm): Product Disclosure
công bố sản phẩm tiếng anh là gì

Mẫu bản công bố sản phẩm tiếng Anh

Sau đây Fosi sẽ công khai 02 mẫu bản công bố sản phẩm tiếng anh cho cơ sở và doanh nghiệp.

TEMPLE 1

THE SOCIALIST REPUBLIC OF VIETNAM
Independence- Freedom – Happiness
———————-

SELF-DECLARATION FORM

No—————————————/ Name of the producer Year of declaration

L Information about organization, individual self-declaring its product
Name of the organization,
Address: —————————————
Telephone: —————————————
Fax: —————————————
E-mail: —————————————
Producer identification number: —————————————
Certificate of food safety No: —————————————
Date of issue/Place of issue: —————————————
(for the producer that must be issued with a certificate of food safety in accordance with
regulations of law)

II Information about the product
1. Name of the product: —————————————
2. Ingredients: —————————————
3. Expiration date:—————————————
4. Packaging specifications and packaging materials:—————————————
5. Name and address of the producer (in case of rent of the manufacturing facility):—————————————

III. Label design (attach the label design or proposed label design)
IV. Food safety requirements
The food producer or seller satisfies food safety requirements according to:
– National technical regulation No —–; or
– Circular of ministries; or
– Local technical regulation; or
– National standard (in case national technical regulations, Circulars of ministries and local technical regulations are not available), or
– Codex Alimentarius, regional standard, international standards (in case national technical regulations, Circulars of Ministries, local technical regulations and national standards are not available); or
– Standards attached by the manufacturers in case national technical regulations, Circulars of Ministries, local technical regulations national standards, Cod. Alimentarius, regional standards and international standards ale not available).

We are committed to comply with all regulations of the law on food safety and take full responsibility for legality of the application for registration of the product declaration and quality and food safety of the declared product/.

date. month—. year.
.PRESENTATIVE OF T. ORGANTLA-
AIM) INDIVIDEAL
(Signature and seal)

TEMPLE 2

THE SOCIALIST REPUBLIC OF ITETNANI
Independence- Freedom – Happiness
—————————————
PRODUCT DECLARATION
No —————————————

L Information about the producer declaring its product
Name of the producer: —————————————
Address: —————————————
Telephone:—————————————
Fax:—————————————
E-mail: —————————————
Producer identification number: —————————————
Certificate of food safety No: —————————————
Date of issue dace of issue: ————————————— (for the producer that must be issued with a certificate of food safer. accordance with regulations of law)

II Information about the product
1. Name of the product: —————————————
2. Ingredients: —————————————
3. Quality indicators contributing effects of the products (applicable to diet, supplements):
4. Expiration date: —————————————
5. Packaging specifications and packaging materials: —————————————
6. Name and address of the producer: —————————————
HI. Label design (attach the label design or proposed label design)
IV. Food safety requirements
The food producer or seller satisfies food safety requirements according to:
– National technical standard No—–; or
– Circular of ministries: or
– Local technical standard: or
-National standard (in case national technical regulation Circulars of ministries and local technical regulations are not available); or
– Codex Alimentarius, regional standards. international standards (in case national technical regulations, Circulars of Ministries, local technical regulations and national standards are not
available): or
– Standards attached by the manufacturers (in case national technical regulations, Circulars of ministries, local technical regulations, national standards, Codex Alimentarius, regional standards and international standards .e not available).

We are committed to comply with all regulations of the law on food safety and take full responsibility for legality of the application for registration of the product declaration and quality and food safety of the declared product, and only produce and sell the product when issued with the certificate of registered product declaration/.

—-, date—– month—–year—–
REPRESENTATIVE OF THE PRODUCER
(Signature and seal)

Bên trên là thông tin chi tiết về giấy công bố sản phẩm tiếng anh là gì? Hi vọng sau khi xem xong bài viết này của Fosi quý cơ sở, doanh nghiệp sẽ hài lòng.

công bố sản phẩm tiếng anh là gì

FOSI tự hào là đơn vị với hơn 10 năm kinh nghiệm trong lĩnh vực công bố, đã thực hiện đăng ký công bố sản phẩm thành công cho nhiều doanh nghiệp. Để nhận thông tin tư vấn từ FOSI, quý khách vui lòng để lại liên hệ trên mục chat của website hoặc gọi điện trực tiếp đến hotline 0909 89 87 83 (Mr. Hải) để được phản hồi kịp thời và nhanh chóng nhất.